Antikmässan 2015

Igår var det dags för Antikmässan igen, wohoo! Jag var där för första gången förra året (tack Carolina) och nu är jag fast. Så kul att bara gå runt och inspireras av alla vackra möbler och prylar från olika stilar och tidsepoker, i alla fall om man som jag älskar att blanda nytt och gammalt, högt och lågt.

Här är några favoriter som jag tar med mig i huvudet. 

Många montrar med massa fint porslin och glas.

Många montrar med massa fint porslin och glas.

Den här enorma italienska 100 (!) kilos klumpen stal både mitt och Johans hjärta.

Den här enorma italienska 100 (!) kilos klumpen stal både mitt och Johans hjärta.

Mer fint från Brandstationen som aldrig gör mig besviken. 

Mer fint från Brandstationen som aldrig gör mig besviken. 

En alligator eller två?

En alligator eller två?

Hur fin är inte den här lätt ärgade ytan?

Hur fin är inte den här lätt ärgade ytan?

Så fin färgkombo med det koboltblå mot den rosa väggen.

Så fin färgkombo med det koboltblå mot den rosa väggen.