Fredagsinspiration

I går gick på visning av lägenheten i Mälarborgen som jag skrev om tidigare. Vilken fantastisk lägenhet det skulle kunna bli! En bra nuvarande planlösning som jag tycker man ganska enekelt skulle kunna få till perfekt för ett modern leverne om man är villig att offra ett av de mindre sovrummen mot gården till ett härligt badrum.  

Som ni märker börjar jag så klart direkt tänka på hur jag skulle renovera om jag var köparen. Om jag haft oändligt med pengar hade jag inte gjort annat än att renovera bostäder från grunden, bara för nöjet.

Jag har ju just haft mitt drömprojekt så för den här stunden får jag nöja mig med att fantisera om mitt senaste obsession som är att få göra ett stooort luftigt kök med skåp i ljust trä. Så snyggt tillsammans med mörkgrått/svart och mässing!

Bilder via  Pinterest

Bilder via Pinterest