Gör om mig

För ett tag sedan budade jag hem ett vitrinskåp på auktion. Har blivit lite av en samlare av glas så här ska de få bo tillsammans med bubbelflaskor och en å annan fin pryl. 

Tanken är att det ska få ett nytt uppfräschat utseende. Svart på utsidan men sen tänker jag mig något ljusare på insidan, eller behålla trät? Kanske hyllplan i glas, kanske spegelglas på "bakstycket". Vi får se!

 

I Auktionsträsket

Jag har blivit en online-auktionsknarkare. Varje morgon tar jag min frukost och sätter mig med datorn och börjar gå igenom "nyinkommet" på diverse auktionssidor. Det är ju såå kul, som att vara på loppis varje dag! Nästan. Just nu är jag inne på armaturer (gärna vägg) i mässing, en svart fåtölj som sticker ut, burkar/krukor med blå dekor, stooort vitrinskåp och om jag skulle råka bläddra förbi någon fotokonst jag fastnar för blir jag extra glad. 


Long time no see

Men hallå!

Hjälp vad livet går fort ibland. Förlåt att jag bara lämnade när allt var som mest spännande! Jag har inte dött och renoveringen har inte gått åt skogen, tvärt om. Vi är inflyttade och rummen fylls långsamt med allt från auktionsfynd, nya moderna möbler och diverse prylar med djur (älskar ALL inredning med djur!).

Välkommen tillbaka.